Loading... Please wait...

Produktgruppe

LaPatrie klassiske gitarer

la-patrie-logo.jpgDet ligger en liten og stille landsby på østsiden av Quebec i Canada som har vært ryggraden av gitarbygging i Canada i over 30 år. Denne landsbyens gitarbyggere er dedikert til kunsten og tradisjon ved håndlagde gitarer. De er grundige i alle aspekter av å bygge disse gitarene, noe som fører dem mot et eksepsjonelt instrument som de selv kan være stolte av å navngi etter det stedet de er fra. Dette er landsbyen LaPatrie ... og disse er deres gitarer.

LaPatries serie av klassiske nylonstrengsgitarer består av syv modeller: Motif, Etude, Consert, Consert CW, Presentation, Collection og Hybrid CW. Alle LaPatrie-gitarer er laget av topp treverk for å produsere instrumenter av eksepsjonell resonans og strukturell integritet.


Alle LaPatrie-gitarer har trykktestet heltre seder-lokk. Gradert og testet for sin fortreffelighet og strukturell integritet, gir denne metoden for trykktesting av hvert gitarlokk de høyeste nivåene av stivhet sammen med maksimale harmoniske vibrasjoner. Dette fordeler den generelle tonen, projeksjon og resonans av disse fint utformede instrumenter. Treverket som  brukes i disse lokkene kan bli funnet bare i tidligere falne sedertre som har en gjennomsnittsalder på ca 800 år. Karakteristisk sett har dette treverket en stram rett korn, som produserer større stivhet men samtidig er fleksibel på tvers av fiberretningens linjer. LaPatrie-gitarer har også en Custom-polert finish, som minner om den franske poleringen fra det 19. århundre. Dette Custom-polert finish, i motsetning til "tykk" polering, lar toppen ikke bare bli beskyttet, men også å puste og vibrere fritt slik at den svært viktige aldringsprosessen kan gå sin gang. Denne aldringsprosessen betyr at hver LaPatrie-gitar faktisk vil høres bedre og bedre jo mer den blir spilt over tid.

Halsen på LaPatrie-gitarer er skåret fra Honduras-mahogni og har et nyskapende dobbelfunksjons truss rod-system ikke generelt funnet i tradisjonelle klassiske gitarer. Dette systemet tillater profilen på halsen å bli redusert som gir  en hals av ekstraordinær komfort, men samtidig med høy stabilitet.

Velkommen til LaPatrie ... Innovasjon med klassisk bakgrunn.

Her kan du se og høre La Patrie Collection-gitar:

Open template Panels/Footer.html