Loading... Please wait...

Produktgruppe

In-Ear-løsninger

Fler og fler bruker In-Ear-monitoring for tiden, og fordelene er fler. For det første slipper man å dra rundt på store tunge monitorer, men kanskje viktigst er at man får bedre lytting til sangere og musikere samtidig som det låter bedre ut til publikum når det er mindre lyd på scenen som går inn i mikrofonene.

Rimelig løsning

In-Ear-monitoring behøver ikke koste en formue. En lydmikser med AUX-ut, en hodetelefonforsteker, skjøtekabler for hodetelefoner og In-Ear-propper er det enkleste og rimeligste veien å gå. 

Alle musikerene kobler instrumentene og mikrofonene til mikseren. Man justerer AUX slik at alle hører et balansert lydbilde i øreproppene. Med denne løsningen får alle samme lyttmiks. 

in-ear-budget.jpg

Sjekk utvalget av In-Ear-propper her!

Sjekk utvalget av hodetelefonforsterkere her!

Trådløs og separat lyttemiks

Har du en lydmikser med flere AUX-utganger kan det være en fordel å gi hver sanger/musiker sin egen lyttemiks. De fleste vil gjerne høre litt av alt med seg selv på toppen i lydbildet (More-of-me). Da kan man f.eks. bruke en trådløs In-Ear-pakke sammen med In-Ear-propper. Litt dyrere i innkjøp, men mer frihet til å bevege seg rundt, mindre kabler og personlig lyttemiks.

Husk også at man kan ha flere trådløse mottakere på en trådløs sender. Det vil si at alle som skal ha samme lyttemiks kan dele trådløs sender, men kjøpe hver sin beltpack. På den måten kan man spare AUX-kanaler på mikseren og ikke minst penger.

in-ear-wireless.jpg

 

Sjekk utvalget av In-Ear-propper her!

Sjekk utvalget av trådløst In-Ear-systemer her!

Løs beltpack for å dele monitorkurs med andre finner du her!

Open template Panels/Footer.html